Bart Donné neemt de leiding over als CEO van Computerland

Het IT-bedrijf heeft Bart Donné benoemd tot Chief Executive Officer. Computerland is sinds 2020 een dochteronderneming van de NRB Groep en werd voordien geleid door Quentin Poncelet.

post-image-3
Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT-industrie heeft Bart Donné gewerkt voor verschillende toonaangevende IT-bedrijven, waaronder IBM, Hitachi Data Systems en ServiceNow. Hij begon zijn carrière in technische functies en klom op tot managementfuncties.

In 2016 werd Bart Donné commercieel directeur van het IT-bedrijf Iris ICT, waarvan hij de overgang begeleidde tijdens de integratie in Westpole, een bedrijf met 300 werknemers dat hij leidde van 2020 tot 2022.

"Bart Donné's technische expertise en kennis van de Belgische en Luxemburgse markt zijn troeven die hem in staat zullen stellen de ontwikkeling van Computerland voort te zetten, profiterend van de specifieke kenmerken van het bedrijf en tegelijkertijd de synergieën met NRB versterkend", aldus Pascal Laffineur, voorzitter van de raad van bestuur van Computerland en CEO van de NRB Groep.
 
Show More
Back to top button
Close
Close