Exact neemt weclapp over

Het bedrijf voor bedrijfs- en boekhoudsoftware heeft de Duitse cloud ERP-leverancier overgenomen. Het management van weclapp zal het bedrijf echter blijven leiden.

post-image-3
Zakelijke en boekhoudkundige softwareleverancier Exact heeft de overname aangekondigd van weclapp, een van de toonaangevende ERP-softwareleveranciers (Duitse holding). 

Weclapp, opgericht in 2008 in Frankfurt, is een toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde ERP- en CRM-software ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Met meer dan 7.000 klanten maakt het bedrijf gebruik van de nieuwste cloud-technologieën om klanten een geïntegreerd systeem te bieden met CRM, projectbeheer, boekhouding, productie, voorraadbeheer en andere functionaliteiten. 

De onderneming had onlangs twee andere bedrijven overgenomen: ITscope, een business-to-business inkoop- en handelsportaal voor het mkb dat door de oprichter wordt beheerd, en FinanzGeek, een op de cloud gebaseerde software voor micro-ondernemingen, waardoor het productaanbod werd uitgebreid.

"Door deel uit te maken van Exact kunnen weclapp onze producten laten evolueren om aan de groeiende behoeften van onze klanten te voldoen", zegt Ertan Oezdil, CEO en oprichter van weclapp.

Het management van weclapp heeft aangegeven dat het betrokken zal blijven bij het management van de onderneming.

Het in Delft gevestigde Exact biedt zijn softwareoplossingen aan meer dan 9.900 accountants en kleine en middelgrote ondernemingen aan, en biedt zijn oplossingen in de cloud ook aan meer dan 550.000 kleine ondernemingen aan.

 
Show More
Back to top button
Close
Close