Alex Grossman neemt de leiding over DataCore marketing

Alex Grossman is benoemd tot vice-president productmarketing voor DataCor Software. De benoeming van de topman is bedoeld om het IT-bedrijf te helpen zijn groei te versnellen.

post-image-3
DataCore Software heeft Alex Grossman, een deskundige op het gebied van technologie, benoemd tot vice-president productmarketing. 
De benoeming zal het bedrijf in staat stellen de levering van innovatieve oplossingen te versnellen om tegemoet te komen aan de behoeften van de snel groeiende markt.

Alex Grossman heeft een uitgebreide achtergrond in productmanagement en productmarketing bij grote technologiebedrijven en start-ups. Hij vervoegt DataCore met meer dan 30 jaar ervaring in de dataopslagindustrie, waaronder uitgebreide expertise in de media-, entertainment- en contentindustrieën. 
Als vicepresident van Quantum Corporation transformeerde Alex Grossman de megadata- en media- en entertainmentproductlijnen van het bedrijf om beter te voldoen aan de eisen van de levenscyclus van digitale activa, van productie tot levering en langdurige archivering. Dit heeft geresulteerd in een 10-voudige stijging van de verkoop in één jaar.
 
Hij heeft ook gewerkt voor Active Storage, een contentbedrijf met bekroonde software voor cloudbeheer en -optimalisatie, SAAS en hardwarematige workflowproducten. 
Hij was ook productmanager, oprichter en CEO van Symply, een pionier in hypergeconvergeerde workflowinfrastructuur voor mediaprofessionals.

Een ander hoogtepunt in zijn carrière was toen Steve Jobs hem recruteerde om een nieuwe reeks server- en opslagproducten van Apple te ontwikkelen. Daarmee creëerde hij een nieuwe productcategorie van vele miljarden dollars. 

Alex Grossman heeft ook podcasts gehost en was co-host van een radioprogramma in Los Angeles over de problemen en behoeften van het groeien van een bedrijf.
 
"Hij is een briljant persoon die we nodig hadden in ons executive team - aangezien hij tijdens zijn carrière heeft bewezen dat hij de sector kan transformeren," zei Dave Zabrowski, CEO van DataCore Software. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close