IRIS versterkt de distributie van zijn IT-oplossingen op de Franse markt

De Belgische specialist in draagbare scanners heeft voor zijn volledige gamma draagbare scanners en software een distributieovereenkomst gesloten met de Franse groothandelaar @MCA Technology, een specialist in de distributie van IT-oplossingen voor professionals.

post-image-3
Om zijn groei op de Franse markt te ondersteunen, heeft het Waalse bedrijf besloten zijn distributiekanaal uit te breiden door een partnerschap aan te gaan met de Franse distributeur @MCA Technology, een groothandelaar in IT-oplossingen voor professionals in Frankrijk. 
Deze overeenkomst geeft IRIS toegang tot een groot aantal verticale markten. 

"De noodzaak om informatie te digitaliseren en in bijna realtime te verwerken vereist efficiënte en aangepaste oplossingen. De IRIS-reeks van scanners en softwareoplossingen beantwoordt perfect aan deze eisen. Om deze versnelling in goede banen te leiden, hadden we een partner nodig die gespecialiseerd is in de distributie van oplossingen met toegevoegde waarde", aldus Bertrand Guillaume, Regional Sales Manager bij IRIS.
De IRIS-reeks bestaat uit draagbare scanners met geïntegreerde OCR/PDF-software en bedrijfsoplossingen voor alle problemen die zich op de verschillende markten voordoen, zowel voor ondernemingen als verticale markten.
 
Show More
Back to top button
Close
Close