VMware onthult vSphere+ en vSAN+

Twee oplossingen die zijn ontworpen om activiteiten te vereenvoudigen door middel van gecentraliseerd infrastructuurbeheer en on-premises diensten uit te breiden door middel van hybride clouddiensten.

post-image-3
VMware onthult zijn VMware vSphere+- en VMware vSAN+-oplossingen om organisaties in staat te stellen de voordelen van cloud computing snel te integreren met hun bestaande on-premise infrastructuur zonder hun workloads of hosts te verstoren. 

De nieuwe producten, die op VMworld 2021 onder de vlag van Project Arctic worden gepresenteerd, bieden gecentraliseerd cloudgebaseerd beheer, geïntegreerde Kubernetes, toegang tot nieuwe hybride cloudservices en een flexibel abonnementsmodel, waarmee klanten hun on-premises infrastructuur kunnen verbeteren.

"VMware vSphere+ en VMware vSAN+ vertegenwoordigen de volgende grote evolutie van deze kernoplossingen die klanten kennen en vertrouwen," zegt Frederiek Van Hoornick, directeur solutions engineering bij VMware BeLux. 

"Waar klanten zich ook bevinden in hun digitale transformatietraject en bij het uitvoeren van hun multi-cloudstrategie, vSphere+ en vSAN+ helpen hun transformatie te versnellen door de voordelen van de cloud naar hun bestaande on-premise infrastructuur en workloads te brengen, evenals een vereenvoudigd consumptiemodel via een flexibel abonnementsmodel."
 
VMware vSphere+ en VMware vSAN+ vormen een integraal onderdeel van de VMware Cloud-strategie om een consistente infrastructuur te bieden met mogelijkheden met toegevoegde waarde in gedistribueerde omgevingen. 

"VMware vSphere+ vervaagt de grens tussen on-premises en de cloud", zegt Vishal Gupta, IT-directeur bij Lexmark. "De combinatie van een cloud operating model met vertrouwde toolsets zal een grote winst voor ons betekenen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close