Insight wint Intel Innovation Partner of the Year Award

De integrator van oplossingen om de digitale transformatie van organisaties te versnellen, is uitgeroepen tot Intel Partner of the Year for Innovation voor zijn bijdrage aan een sterke groei in de enterprise cloud-ruimte.

post-image-3
Het succes van het partnerschap van Insight met Intel bij het binnenhalen van contracten met klanten die Intel-architectuur gebruiken, is deels te danken aan het gebruik van de SnapStart discovery engine van Insight, een oplossing die de componenten van een datacenter in kaart brengt ter voorbereiding van IT-consolidatie-, migratie- of moderniseringsprojecten. 

SnapStart-evaluaties, die ook door Insight in België worden uitgevoerd, identificeren de meest geschikte IT-resources van elke aanbieder van clouddiensten voor de specifieke workloads in kwestie.
 
"Bedrijven moeten innovatief zijn en strategische partners nodig hebben. Insight helpt onze klanten al tientallen jaren bij het migreren van workloads van het datacenter naar de cloud", aldus Juan Orlandini, Chief Architect en Principal Engineer bij Insight. 

"Wij hebben onze eigen hulpmiddelen en methodologieën ontwikkeld om deze processen te versnellen en de uitvaltijd en kosten voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dit stelt onze klanten in staat om te bepalen wat het beste platform is voor bedrijfskritische toepassingen, zodat ze hun topprioriteiten kunnen halen en hun doelen met vertrouwen kunnen bereiken. Door onze krachten te bundelen met Intel, zijn we nog beter geworden. Klanten hebben nu een veel breder beeld, waardoor ze de juiste rekenkracht voor de juiste werklast kunnen gebruiken. Dit biedt een betere basis voor transformatie.
 
De Intel Channel Partner of the Year Awards zijn een erkenning voor bedrijven die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van technologieontwerp, -ontwikkeling, -integratie en -implementatie om innovatie, groei en go-to-market-strategieën te versnellen.
 


 
Show More
Back to top button
Close
Close