Vertiv bekroond met 3 awards

Onderzoeksbureau Frost & Sullivan heeft de leverancier van connectiviteitsoplossingen onderscheiden met drie prijzen die de producten, strategie en waarde van Vertiv erkennen.

post-image-3
De wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen is door Frost & Sullivan bekroond met drie Industry Leadership Awards. 
Het bureau voor marktonderzoek en -advies prees Vertiv voor haar productleiderschap in de EMEA-datacentermarkt. 
Ook werd het bedrijf erkend voor zijn concurrerende strategie op de kritische energiemarkt in de regio Azië-Stille Oceaan.

Frost & Sullivan maakt gebruik van een rigoureus analytisch proces om de genomineerden voor elke categorie te evalueren alvorens de uiteindelijke prijswinnaars te bepalen. "Vertiv blonk uit in alle drie de categorieën dankzij zijn klantgerichte aanpak, integratiecapaciteiten en veelzijdigheid van zijn technologie, alsook door zijn sterke prestaties op alle gebieden.

Volgens Frost & Sullivan "beschikt Vertiv over een ongeëvenaard vermogen om in te spelen op marktbehoeften en klanteneisen die nog niet door andere bedrijven worden aangepakt. De onderneming heeft blijk gegeven van uitmuntendheid in het ontwikkelen van producten en oplossingen die voldoen aan de huidige marktbehoeften en aan de toekomstige eisen van de klant. 

Het bedrijf is erin geslaagd een niche voor zichzelf uit te boren "door middel van een verregaande productpositioneringsstrategie. Bovendien heeft Vertiv zich verzekerd van een aanzienlijk concurrentievoordeel op de markt voor datacenters. Dit geldt met name voor de segmenten colocatie, cloud, enterprise en edge computing.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close