Werner Temmerman neemt de leiding over als Sales Manager van Penneo België

Het softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor elektronische handtekeningen heeft Werner Temmerman aangesteld als Senior Manager België. Hij brengt meer dan tien jaar Belgische ervaring van verschillende softwarebedrijven mee om Penneo's zakelijke expansie in België te stimuleren.

post-image-3
De Scandinavische groep Penneo, die gespecialiseerd is in oplossingen voor de elektronische ondertekening van documenten, heeft de benoeming aangekondigd van Werner Temmerman als Senior Manager België. 
In deze rol zal hij de commerciële leiding van het Belgische team op zich nemen en nauw samenwerken met André Clement, CCO en mede-oprichter van Penneo. 

Het softwarebedrijf heeft zijn klantenbestand in de afgelopen jaren verdrievoudigd, waardoor het een prioriteit is geworden om het verkoopteam uit te breiden.

Werner Temmerman komt uit Exact, waar hij vier jaar diverse functies heeft bekleed. Tijdens zijn laatste maanden bij Exact richtte hij zich als Teamlead Accountancy Sales New Business op het verder ontwikkelen van het verkoopkanaal en het leggen van nieuwe contacten.

Voordien bekleedde hij de functie van Sales Manager bij Compusoft Belux, een leverancier van gespecialiseerde industriële software die voornamelijk wordt gebruikt voor de visualisatie van keukens en badkamers.
 
Show More
Back to top button
Close
Close