Microsoft neemt Scaptify over

Het Limburgse IT-bedrijf Scapta heeft zijn verbindingstoepassing Scaptify verkocht aan Microsoft. Een oplossing die bedrijven helpt het Shopify e-commerce platform en de Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving met elkaar te verbinden.

post-image-3
Het Belgische bedrijf Scapta, opgericht in 2015 op de Corda Campus in Hasselt, heeft zijn Shopify login app verkocht aan Microsoft, een oplossing die wereldwijd door 300 webshops wordt gebruikt. 

Dankzij de overname door Microsoft kan de Amerikaanse reus de IT-toepassing gratis aanbieden in de Microsoft Dynamics 365 Business Central-omgeving.
Hierdoor kunnen klanten handmatige processen vermijden en zich meer richten op de klantervaring.

Meer dan 2 miljoen bedrijven wereldwijd gebruiken nu Shopify om consumenten in staat te stellen in hun online winkel te winkelen. 
Daarnaast biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central een complete bedrijfsbeheeroplossing voor het vastleggen van alle logistieke en financiële administratie van bestellingen. 

Het Belgische IT-bedrijf scapta (25 werknemers en ongeveer 100 klanten) heeft een toepassing ontwikkeld waarmee Shopify en Business Central gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. De applicatie is zeer populair geworden onder de naam Scaptify. 

Wereldwijd gebruiken vandaag al zo'n 300 onlineshops de Belgische applicatie. Microsoft biedt nu zonder extra kosten de Shopify-connector aan, geïntegreerd met Business Central. De Shopify-connector in Business Central wordt automatisch geïnstalleerd in nieuwe omgevingen en kan door bestaande klanten worden gedownload via Microsoft AppSource.
 
"Scapta heeft een Shopify-connector ontwikkeld die rijk is aan functies en in de markt is getest. Deze connector integreren we nu rechtstreeks in Dynamics 365 Business Central. Op die manier helpen wij onze klanten hun bedrijf zo efficiënt mogelijk te runnen. Microsoft blijft scapta ondersteunen en het scapta-team blijft zich inzetten voor onze gezamenlijke klanten en resellers", aldus Mike Morton, general manager van SMB business applications bij Microsoft.

"Microsoft heeft scapta's feature-rijke, marktgeteste Shopify connector genomen en we integreren deze nu direct in Dynamics 365 Business Central. Op die manier helpen we onze klanten om hun business zo efficiënt mogelijk te beheren", zegt Alex Vandereycken, mede-eigenaar en oprichter van scapta. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close