Crosscall versterkt zijn "all-terrain" smartphones

De Franse fabrikant van "ultra-robuuste" smartphones en tablets breidt zijn assortiment mobiele apparaten uit die geoptimaliseerd zijn voor professioneel gebruik in vijandige omgevingen. Met Push-To-Talk als belangrijkste functie.

post-image-3


Crosscall heeft de komst aangekondigd van zijn nieuwe Core-X5 smartphones en Core-T5 tablets, die speciaal zijn geoptimaliseerd voor gebruik met zakelijke toepassingen in vijandige omgevingen en voor groepscommunicatie.

De nieuwe toestellen zijn voorzien van Push-To-Talk-functionaliteit, die bijzonder populair is in de industriële sector en de sector beveiliging/defensie. 
Het bedrijf richt zich namelijk al jaren op de strategische markt van PMR (Professional/Private Mobile Radio), een particulier mobiel telecommunicatienetwerk voor professionals met specifieke behoeften op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. 

Een markt die een transformatie ondergaat door de vervanging van oude systemen (TETRA of P50) die werken met technologie die equivalent is aan 2G, door een universeel, zeer snel en veilig 4G-systeem waarmee naast spraakcommunicatie ook gegevens kunnen worden verzonden. 
De oude handheld-systemen worden dus vervangen door digitale oplossingen die het gebruik van smartphones vereisen in sectoren zoals het hotelwezen, de detailhandel en evenementen, waar onmiddellijke communicatie een vlotte uitwisseling en dus een snelle reactie tussen teams mogelijk maakt.

Onder de gebruikers van de mobiele toestellen van het merk bevinden zich professionals uit de industrie, de logistiek, het vervoer en de civiele veiligheid, allemaal gebieden waar groepscommunicatie essentieel is voor een optimaal optreden.

Het bedrijf is geselecteerd om de Franse Gendarmerie en de Nationale Politie uit te rusten met 230.000 terminals die aan hun zeer specifieke behoeften zijn aangepast. 

In lijn met haar streven naar duurzamere telefonie, krijgen de terminals van Crosscall 5 jaar garantie.

Met een herstelbaarheidsindex van 9,1/10 heeft de Core-X5 een van de beste beoordelingen op de markt voor een adviesprijs van € 549,90 inclusief BTW.

https://www.crosscall.com
Show More
Back to top button
Close
Close