SAP onthult nieuwste innovaties om tegemoet te komen aan dringende klantbehoeften

Het IT-bedrijf presenteerde zijn laatste innovaties op vier kritieke gebieden: veerkracht van de toeleveringsketen, duurzaamheid, transformatie van bedrijfsprocessen en no-code applicatieontwikkeling.

post-image-3
Volgens een recente studie van de Boston Consulting Group doet maar liefst 80% van de bedrijven een beroep op digitale oplossingen om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden. Slechts 30% van hen realiseert echter een echte digitale transformatie van hun bedrijf. 

De nieuwe aankondigingen van SAP moeten daarom hun transformatieproces versnellen met innovatieve cloudgebaseerde oplossingen die de end-to-end bedrijfsprocessen bestrijken waaraan klanten de meeste behoefte hebben.

"We bevinden ons in een unieke positie om het succes van klanten in een snel veranderende wereld te blijven stimuleren door cloudgebaseerde digitale transformatie mogelijk te maken die de meest urgente uitdagingen van klanten oplost, van veerkracht in de toeleveringsketen tot duurzaamheid", aldus Christian Klein, CEO en lid van de raad van bestuur van SAP SE. 

Een van de innovaties van SAP was de onthulling van een nieuwe reeks iOS-apps om de digitale toeleveringsketen te stroomlijnen en werknemers intuïtieve tools te bieden. 
De eerste twee van deze apps (SAP Warehouse Operator en SAP Direct Distribution) zijn al beschikbaar in de Apple App Store.

Daarnaast combineert de nieuwe SAP Digital Manufacturing cloud de nieuwste innovaties op het gebied van analyse, edge computing en automatisering met ultramoderne end-to-end productieprocessen om klanten te helpen de productieprestaties te optimaliseren. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close