Dell Technologies verbetert software voor zijn opslagproductlijn

De nieuwste innovaties zullen naar verwachting het niveau van automatisering, beveiliging en multi-cloud flexibiliteit van softwareoplossingen verhogen.Dell Technologies heeft verbeteringen aangekondigd voor zijn opslagproducten om de intelligentie, automatisering, cyberbestendigheid en multi-cloudflexibiliteit te vergroten.

post-image-3
"Wij leveren belangrijke software-innovaties in ons hele portfolio om klanten te helpen het meeste uit hun gegevens en bronnen te halen", aldus Jeff Clarke, vicevoorzitter en co-chief operating officer bij Dell Technologies. 

Meer dan 500 software-innovaties op Dell PowerStore, PowerMax en PowerFlex bieden klanten sneller inzicht in gegevens, meer controle over multi-cloudgegevens en meer cyberveerkracht zonder kosten voor bestaande klanten. Deze vorderingen zijn de nieuwste voorbeelden van innovatie voor Dell storage-software sinds de lancering van Project Alpine, dat de capaciteit, prestaties en bescherming van Dell storage-software naar publieke clouds zal brengen.
 
Dell PowerStore, de snelste nieuwe architectuur in de geschiedenis van het bedrijf, levert een toename van 50% in de prestaties van gemengde werkbelastingen2 en een toename van 66% in capaciteit3. Klanten kunnen hun bedrijfscontinuïteitsstrategieën beter plannen door middel van software-only met hoge beschikbaarheid Metro replicatie, geconfigureerd in slechts vijf klikken. 

Andere softwareontwikkelingen stellen organisaties in staat om de ondersteuning en beveiliging van bestandsworkloads te verbeteren met retentie op bestandsniveau, native bestandsreplicatie en ondersteuning voor bestandsmonitoring door derden en bescherming tegen ransomware. 
Of profiteer van diepere VMware-integraties, waaronder superieure vVols-latentie en -prestaties, evenals vereenvoudigd disaster recovery met vVols-replicatie, snapshots op VM-niveau en snelle klonen.

"Organisaties zijn steeds meer op zoek naar een IT-infrastructuur die een cloud-achtige ervaring levert, ongeacht waar hun data zich bevindt", zegt Eric Burgener, research vice president, Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group bij IDC. "Dell heeft deze radicale software- en hardwareverbeteringen ontworpen voor zijn portfolio van multi-cloudinfrastructuren om deze ervaring te leveren met meer automatisering, beveiliging en controle."
 
Show More
Back to top button
Close
Close