Sage past zijn imago aan de nieuwe behoeften van zijn klanten aan

De leverancier van boekhoudkundige en financiële oplossingen voor het MKB steekt zijn merk in een nieuw jasje. De nieuwe identiteit weerspiegelt de veranderende behoeften van bedrijven over de hele wereld en de ambitie van Sage om een nieuwe ervaring te bieden aan haar ecosysteem.

post-image-3
Hoewel bedrijven zich veerkrachtig hebben getoond in de confrontatie met de crisis, staan ze nog steeds voor veel uitdagingen in een steeds veranderende omgeving. 
"Ze moeten vertrouwen op oplossingen die hen in staat stellen op alle fronten aanwezig te zijn. Uit een door Sage uitgevoerd onderzoek blijkt dat 49% van hen op zoek is naar partners die processen vereenvoudigen en hen een groter gevoel van controle geven," legt Cath Keers, Chief Marketing Officer bij Sage, uit.

Het is een uitdagende tijd voor bedrijven. De vernieuwing van ons merk weerspiegelt onze nieuwe benadering van klanten over de hele wereld: het wegnemen van complexiteit, het aanbieden van relevante informatie en het creëren van echte menselijke interacties.
Deze merkmodernisering belichaamt de nieuwe focus van Sage op het doorbreken van barrières om iedereen in staat te stellen te gedijen. Dit begint bij haar klanten en een engagement om vertrouwen op te bouwen bij kleine en middelgrote ondernemingen door de nadruk te leggen op eenvoud en inzicht, met een menselijke aanpak. Dit alles om het zaken- en bedrijfsleven vlotter te laten verlopen.

Deze nieuwe look en feel omvat nieuwe sportpartnerschappen om haar klanten en gemeenschappen samen te brengen. Evenals nieuwe innovatieve technologische diensten en wegen rond het "digitale netwerk".
"Het gaat erom het bedrijfsbeheer te vereenvoudigen met een reeks nieuwe diensten, zoals toegang voor het mkb tot essentiële boekhoudkundige instrumenten rechtstreeks via hun banktoepassing of webbrowser. Sage Accounting and Compliance as a Service (ACaaS) wordt in mei in het VK gelanceerd en zal naar verwachting daarna in andere regio's van de Groep beschikbaar zijn.
 
Show More
Back to top button
Close
Close