Unit4 verhoogt inkomsten met cloudabonnementen

Het IT-bedrijf heeft zijn resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 bekendgemaakt. Op het menu: sterke klantenwerving en stijgende inkomsten uit cloudabonnementen.

post-image-3

Het bedrijf, gespecialiseerd in cloudapplicaties voor middelgrote bedrijven, meldde dat haar inkomsten uit cloudabonnementen met 25% gestegen zijn ten opzichte van de vergelijkbare periode in 2021.

Het bedrijf zegt ook dat het in dit fiscale eerste kwartaal 23 nieuwe klanten heeft aangetrokken, waaronder de Zweedse gemeente Botkyrka, Medair, de Noorse Arbeids- en Welzijnsadministratie en Klax.

"Tegen 2022 zal ERP in het middensegment aan de vooravond staan van een nieuwe adoptiefase, en het voordeel tegenover de concurrentie zal afhangen van hoe snel en efficiënt bedrijven zich kunnen aanpassen aan het stijgend tempo van de veranderingen. Wij zullen blijven investeren in onze eigen groei en in die van onze klanten. Onze aanpak zal de rol van ERP herdefiniëren en onze klanten helpen om hun ERP van een back-office registratiesysteem om te vormen tot de ruggengraat van de digitale transformatiestrategieën van hun organisaties," aldus Mike Ettling, CEO van Unit4.

Show More
Back to top button
Close
Close