Blue Soft Group arriveert in België

Het Franse IT-dienstenbedrijf opent een kantoor in Brussel om de Belgisch-Luxemburgse markt te veroveren. De directie wil de komende twee jaar ongeveer veertig werknemers in dienst nemen.

post-image-3
De Blue Soft Group, een Frans bedrijf dat IT-diensten aanbiedt aan bedrijven, opent een nieuw filiaal in Brussel. 
Blue Soft Belgium wordt hiermee de 8e vestiging van de groep in Europa, die reeds zo'n 800 werknemers telt in Frankrijk en Zwitserland. 

De onderneming heeft de ambitie haar activiteiten eerst in België en vervolgens in Luxemburg te ontwikkelen en in de komende twee jaar een veertigtal mensen in dienst te nemen.

Het IT-dienstenbedrijf werd in 2008 opgericht door Ludovic Hayat, twee jaar later gevolgd door Thierry Boccara. Samen ontwikkelden ze de zes entiteiten van de groep die gespecialiseerd zijn in consulting, cloud en infrastructuur, agile ontwikkeling, UX/UI, en Microsoft-oplossingen. 

Vandaag treedt de Belgische entiteit toe tot de Blue Soft groep en haar 800 werknemers. Haar ambitie is om samen te werken met lokale/regionale, nationale, private en publieke ecosystemen om hen te helpen het volledige potentieel van hun IT- en bedrijfsprojecten te ontplooien. 

De eerste fase van de ontwikkeling van de dochteronderneming zal alleen betrekking hebben op België; de Luxemburgse markt zal in een latere fase aan bod komen.

Blue Soft Belgium wordt geleid door twee experts in nieuwe technologieën: Joël Van Hoolandt en Frédéric Jourdain.
IT-profielen voor wie IT-zaken geen geheimen hebben.
 
Show More
Back to top button
Close
Close