Fortinet biedt nieuwe beveiligingsopleidingsdienst aan

De specialist op het gebied van geïntegreerde cyberbeveiligingsoplossingen lanceert een nieuw Security Awareness and Training-programma om bedrijven in staat te stellen hun beveiliging te versterken door werknemers voor te bereiden op het verijdelen van bedreigingen.

post-image-3
Uit een onderzoek van Fortinet blijkt dat 73% van de bedrijven ten minste één inbraak of hack heeft meegemaakt die gedeeltelijk kan worden toegeschreven aan een gebrek aan cyberbeveiligingsvaardigheden. De nieuwe opleidingsdienst van het bedrijf is bedoeld voor alle bedrijven die bedreigingen onder controle willen houden door hun werknemers bewust te maken. 

Het curriculum dat wordt aangeboden door het Fortinet Training Institute is gebaseerd op verschillende cyberbeveiligingsopleidingen en certificeringen. Deze programma's hebben talrijke prijzen gewonnen voor de kwaliteit van hun inhoud en opleidingsprogramma's. 

Fortinet heeft zijn nieuwe dienst ontworpen om tegemoet te komen aan de bezorgdheid van IT-, beveiligings- en compliance-professionals over het vermogen van werknemers om goede beveiligingspraktijken toe te passen. 
Fortinet's Security Awareness and Training helpt de kans te verkleinen op een incident veroorzaakt door een werknemer die misleid wordt door een phishing e-mail, die klikt op een kwaadaardige link of die het slachtoffer wordt van social engineering technieken. Bovendien biedt de dienst bedrijven de middelen om hun werknemers op te leiden in goede praktijken op het gebied van naleving van de regelgeving.  
 
Show More
Back to top button
Close
Close