Dell Technologies breidt Edge-innovaties uit naar resellers

De IT-gigant heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn Edge-oplossingen om detailhandelaars te helpen meer inkomsten te genereren en een betere klantenervaring te bieden op basis van in de winkel verzamelde gegevens.

post-image-3
Van click & collect-verkoop tot nieuwe contactloze transactiemethoden, veel detailhandelaren gebruiken Edge-oplossingen om te voldoen aan nieuwe eisen van de sector. 
Een studie van Dell Technologies en 451 Research bevestigt dat deze trend toeneemt: 77% van de detailhandelaren is van plan de komende twee jaar meer gebruik te maken van de Edge. 

"Detailhandelaren vertrouwen steeds meer op de Edge om de winkelervaring te verbeteren en meer omzet te genereren, wat de behoefte aan ontbundeling sterk doet toenemen. De sector gebruikt Edge om gegevens te analyseren waar ze worden verzameld om sneller beslissingen te kunnen nemen en betere ervaringen in de winkel te kunnen bieden", aldus Gil Shneorson, senior vice president van Edge Solutions bij Dell Technologies. 

Met de nieuwe Edge-oplossingen van Dell Technologies kunnen retailers nu direct in de winkel op AI gebaseerde toepassingen lanceren en de IT-infrastructuur eenvoudiger beheren om deze van het datacenter naar de edge te schalen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close