Hoe Dell Technologies bedrijven in België helpt hun IT-apparatuur op een duurzame manier af te danken

Het nieuwe onlineportaal "Dell Asset Recovery Services" stelt bedrijven in staat hun IT-apparatuur in de beste omstandigheden af te voeren.

post-image-3
Dell Technologies breidt zijn Dell Asset Recovery Services plan uit naar België. De dienst geldt voor elk merk desktop- of laptopcomputer, server, randapparaat of accessoire, en stelt klanten in staat hun IT-apparatuur terug te krijgen via recycling- en terugwinningsprocessen. Het opschonen van gegevens en het ter plaatse vernietigen van harde schijven zorgen voor extra veiligheid.

Sinds 2008 heeft Dell meer dan 2,5 miljard elektronische onderdelen teruggewonnen via zijn terugnameprogramma's. Het aanbod omvat een nieuw online zelfbedieningsportaal, uitgebreide hulpmiddelen en vereenvoudigde apparaatondersteuning.

"Elk jaar produceert de wereld miljoenen tonnen afgedankte elektronische en elektrische apparatuur, die schadelijk is voor onze planeet als ze niet op de juiste manier wordt weggegooid", aldus Lars Nieukerke, Services Sales Director Benelux & Ireland bij Dell technologies. 
"Met de ontwikkeling van onze veilige recyclingdiensten voor elektronica en IT-hardware dragen we bij aan ons ambitieuze doel om tegen 2030 voor elk verkocht apparaat één apparaat te recyclen of te hergebruiken."
 
Dell Asset Recovery Services zijn nu verkrijgbaar bij Dell Technologies en zijn channelpartners.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close