HP nieuwe partner van Living Tomorrow

Het IT-bedrijf heeft aangekondigd te willen investeren in het Living Tomorrow-project, een van Europa's toonaangevende vernieuwers die bedrijven en organisaties samenbrengt om de slimme diensten van morgen vorm te geven.

post-image-3
De komende vijf jaar zal HP het Living Tomorrow project ondersteunen met zijn technologieportfolio, waaronder de pc- en printercategorieën, en met zijn kennis van hybride wonen en werken, 3D en de volgende generatie virtual reality mogelijkheden. 

HP technologie zal Living Tomorrow en haar partners in staat stellen om evenementen, (hybride) vergaderingen en de algemene bezoekerservaring te optimaliseren.

 "We zijn erg enthousiast om in 2023 deel te nemen aan het Living Tomorrow project en samen te werken met andere bedrijven om het publiek te inspireren met nieuwe ideeën, nieuwe innovaties, en ook om te laten zien hoe deze innovaties onze samenleving al beginnen vorm te geven", aldus Koen van Beneden, Managing Director België en Luxemburg, HP.

"HP is een uitstekende aanvulling op ons partnernetwerk. Het is een wereldwijd bedrijf dat zijn normen op het gebied van innovatie en duurzaamheid op een ongelooflijk hoog niveau heeft weten te handhaven," aldus Joachim de Vos, CEO van Living Tomorrow.

HP zal niet alleen een hardwarepartner van Living Tomorrow zijn en zijn technologieportfolio voorstellen. Het bedrijf zet zich ook in om alle baanbrekende innovaties van HP Labs te tonen.
 
"De veranderingen die we de afgelopen twee jaar hebben gezien, zijn indrukwekkend. De hybride wereld is tot leven gekomen, en we verwachten dat dit zich zal uitstrekken tot buiten leren en werken. In veel verticale markten zullen nieuwe technologieën nieuwe kansen bieden. In de gezondheidszorg helpen wij bijvoorbeeld de doeltreffendheid en personalisering van geneesmiddelen te verbeteren door microfluïdica, kunstmatige intelligentie en 3D-geprinte protheses. HP Labs doet ook onderzoek naar geavanceerde fabricage. En ons HP Reverb Omnicept concept is een ander voorbeeld van hoe we technologie intuïtiever, persoonlijker en intelligenter kunnen maken," aldus van Beneden.

Al meer dan 25 jaar brengt Living Tomorrow innovatieve bedrijven en organisaties samen om een innovatieve visie te creëren en vorm te geven rond vijf thema's: slimme huizen en consumentendiensten, slimme mobiliteit, slimme gezondheid en zorg, slimme kantoren en slimme steden en industrie.
 
Show More
Back to top button
Close
Close