Kitry Group tekent strategisch partnerschap met Vortex Capital Partners

Het SaaS-gebaseerde softwarebedrijf voor het beheer van gezondheid en veiligheid op het werk is met Vortex Capital overeengekomen een strategische investering te doen in Kitry.

post-image-3
In een maatschappelijke context van sensibilisering voor het fysieke en mentale welzijn van de werknemers, kent software-uitgever Kitry een sterke groei van de vraag naar zijn innoverende oplossingen, zowel bij lokale als bij multinationale ondernemingen, voornamelijk in België en Frankrijk. 

Met de steun van Vortex, zal Kitry nu zijn activiteiten versnellen door een combinatie van zakelijke expansie door het bereiken van nieuwe klanten en het versterken van de relaties met bestaande klanten, verdere internationale ontplooiing, en intensievere productontwikkeling om zijn "Kitry as a Service" aanbod verder te ondersteunen. 

 "Dankzij de steun van Vortex kunnen we een ambitieus strategisch plan uitvoeren en een steeds groeiend klantenbestand bedienen met een schaalbaarheid die we op eigen kracht niet met vertrouwen zouden kunnen bereiken. Bovendien zullen de uitgebreide ervaring en expertise van Vortex in het opbouwen van op technologie gebaseerde bedrijven ons helpen nationaal en internationaal te groeien. Ik kijk er naar uit om samen met het Vortex team te werken aan onze volgende fase van expansie," zegt Pierre Létargez, CEO van Kitry, 

Kitry EHS ontwikkelt softwareoplossingen voor gezondheid en veiligheid op het werk die organisaties helpen het welzijn van hun werknemers te beheren. 

Als onderdeel van haar SaaS strategie, heeft Kitry een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld in de EHS niche om haar klanten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om ISO 45001 compliant te worden en te blijven. 

Kitry heeft meer dan 100 klanten, zowel blue chip bedrijven als organisaties uit de publieke sector. 

Vortex Capital Partners is een investeringsfonds voor ondernemers dat zich richt op kleine en middelgrote software- en internetbedrijven met een hoog groeipotentieel die technologie gebruiken om zich te onderscheiden en te ontwikkelen. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close