LG Business Solutions en Densitron richten zich op de verenigde controlekamer

De twee bedrijven hebben besloten hun respectieve technologieën te combineren om te werken aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie van display-oplossingen voor verenigde controlekamers.

post-image-3
High-end displayspecialist LG Business Solutions en displaytechnologie-expert Densitron hebben een nieuw partnerschap aangekondigd om nieuwe displayoplossingen voor controlekamers en mediacenters te ontwikkelen.

"Uit onze eerste gesprekken met LG bleek duidelijk dat het bedrijf zich verder in de omroepsector wilde vestigen. Voor media-omgevingen keken zij dus hoe de displays konden worden bediend en of zij via hun integrators en distributiepartners een betrouwbare, op de gebruikersinterface gebaseerde bedieningsoplossing konden aanbieden. En dat is precies wat wij met onze IDS-technologie kunnen bieden," aldus Reuben Such, Global Business Director bij Densitron IDS.

Hoewel de nadruk aanvankelijk zal liggen op eenvoudigere toepassingen in controlekamers, ziet het bedrijf ook mogelijkheden om IDS in te zetten met andere LG-producten die geschikt zijn voor studio-omgevingen. 

"LG heeft een breed scala aan digital signage-producten die al in studio's worden gebruikt, evenals een reeks displays die veel verschillende modellen en afmetingen omvat. Maar voorlopig zal de nadruk liggen op het promoten van de integratie van IDS met LG's IP-schermen."

De twee bedrijven zijn van plan hun partnerschap onder de aandacht te brengen op een reeks open dagen van LG eco-partners dit jaar. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close