Hoyng Rokh Monegier kiest Proact als IT-partner

Het advocatenkantoor met kantoren in heel Europa is onlangs een samenwerking aangegaan met IT-dienstverlener Proact om in zijn IT-infrastructuurbehoeften te voorzien.

post-image-3
De volledige IT-omgeving van HRM bevindt zich in de cloud, inclusief gegevensopslag. Het advocatenkantoor maakt ook gebruik van Azure en Microsoft 365. 

Zoals in veel bedrijven bleek uit de gevolgen van het coronavirus het belang van nieuwe werkmethoden voor de werknemers van het bedrijf. Het bedrijf had desktops nodig waarmee werknemers overal konden werken en tegelijkertijd de veiligheid van juridische informatie konden garanderen.

"We waren op zoek naar een partner die ons kon helpen de beste oplossingen te vinden", zegt Adil Bekkali, internationaal IT-directeur van HRM. "Proact werkt als een verlengstuk van ons eigen team. Zij maken deel uit van onze IT-organisatie. Zij zijn niet alleen een traditionele leverancier, maar een partner. 

"HRM werkt met gevoelige juridische informatie. Een veilige werkomgeving is dus een vereiste. Door onze expertise in de juridische dienstverlening in heel Europa in te zetten, kunnen we diensten aanbieden die voor deze sector bijzonder relevant zijn," aldus Mark van Liempt, commercieel directeur van Proact. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close