Rockwell Automation erkend als 'meest ethische onderneming

De wereldwijde kampioen van industriële automatiseringsoplossingen is voor de 14e opeenvolgende keer erkend als een van 's werelds meest ethische bedrijven in 2022. De titel werd toegekend door Ethisphere, de specialist op het gebied van de bevordering van ethische normen in de zakenwereld.

post-image-3
Dit is de 14e keer dat Rockwell is opgenomen in deze prestigieuze lijst, die bedrijven erkent die blijk geven van uitmuntend leiderschap en integriteit door middel van voorbeeldige praktijken op het gebied van ethiek, naleving en bestuur.

"We zijn er trots op dat we opnieuw deze onderscheiding van Ethisphere mogen aanvaarden, die onze toewijding aan ethiek en integriteit onderstreept," aldus Blake Moret, president en CEO van Rockwell. 

Ethiek en integriteit behoren tot de meest genoemde waarden die de betrokkenheid van werknemers bevorderen. Zij worden gesteund door een bedrijfscultuur die sterk gericht is op vrijheid van meningsuiting en luisteren, met inbegrip van het al lang bestaande ombudsprogramma. Rockwell eist ook dat alle bestuursleden, werknemers en leveranciers een jaarlijkse ethiektraining volgen, waarvan de inhoud jaarlijks wordt bijgewerkt.

Onder bedrijven uit 22 landen en 45 bedrijfstakken is Rockwell een van de 136 bedrijven die deze prijs in ontvangst mochten nemen.
Show More
Back to top button
Close
Close