F-Secure introduceert nieuw merk "WithSecure

Het beveiligingsbedrijf lanceert een nieuw merk voor zijn bedrijfsoplossingen en -diensten. "WithSecure" wil de Europese cyberbeveiligingspartner zijn.

post-image-3
F-Secure lanceert een nieuw merk voor zijn bedrijfsoplossingen en -diensten. Het merk, "WithSecure" genaamd, is ontwikkeld in nauwe samenwerking met medewerkers van F-Secure, wederverkooppartners en klanten. 

De afgelopen jaren heeft F-Secure zijn activiteiten opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven om klanten een duidelijker en relevanter aanbod te kunnen bieden.
WithSecure luidt een nieuw tijdperk in voor beveiligingsdiensten en -oplossingen voor ondernemingen. 

Consumentenbeveiligingsdiensten en -oplossingen zullen onder de merknaam F-Secure aan consumenten en partners blijven worden aangeboden. 

Het WithSecure-portfolio bestaat uit uitgebreide intelligente endpointbescherming, cloud content bescherming voor Salesforce, beheerde detectie en respons, en een scala aan adviesdiensten op het gebied van cyberbeveiliging.

"Als Europees bedrijf hechten wij veel waarde aan privacy, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Ons lidmaatschap van de Cyber Campus versterkt ook onze aanpak om WithSecure te vestigen als een toegewijde Europese speler," zei Guillaume Gamelin, VP van WithSecure.

 
Show More
Back to top button
Close
Close