Google Cloud en VMware breiden wereldwijd partnerschap uit

Het uitgebreide partnerschap tussen de twee bedrijven is bedoeld om ondernemingen te helpen hun applicatiemodernisering en cloudtransformatie te versnellen. De stap komt tegen de achtergrond van de integratie van Google Cloud VMware Engine in VMware's Cloud Universal-programma.

post-image-3
Google Cloud en VMware hebben hun partnerschap uitgebreid om klanten te helpen hun applicatiemodernisering en cloudtransformatie te versnellen. 
Klanten zullen nu de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van VMware's Cloud Universal-programma om te profiteren van de mogelijkheden van Google Cloud VMware Engine. 

Het uitgebreide partnerschap zal ook nieuwe voordelen bieden voor zakelijke klanten in termen van financiële flexibiliteit, keuze en de mogelijkheid om hun cloudmigratie en de modernisering van bedrijfsapplicaties te versnellen in de context van de Google Cloud.

De Google Cloud VMware Engine stelt klanten in staat hun VMware-applicaties naar de cloud te migreren zonder dat zij wijzigingen hoeven aan te brengen in applicaties, tools of processen, vaak in minder dan een uur. 
VMware Cloud Verified Services en Google Cloud Native Services bieden organisaties een cloudinfrastructuur die is afgestemd op de ondersteuning van hun bedrijfskritische vSphere-taken door beveiligingsfuncties te implementeren, beschikbaarheid, resourceoptimalisatie, beheer en operationele ondersteuning te bieden, allemaal geïntegreerd met de kernservice. 

Vanaf het moment dat ze naar de cloud overstappen, kunnen klanten direct beginnen met het bouwen van hybride applicaties die hun bedrijf flexibeler maken, met een veiligere toegang tot Google-services, zoals BigQuery, en operationele resources in de cloud, en kunnen ze de reikwijdte van hun disaster recovery-, back-up- en opslagservices uitbreiden. 

Met de Google Cloud VMware Engine, gecombineerd met VMware's Cloud Universal programma, kunnen organisaties :

- Realiseer een gemiddelde besparing van 38% op de totale eigendomskosten over een periode van drie jaar in vergelijking met on-premise omgevingen. Verlaging van de gemiddelde jaarlijkse kosten met meer dan $ 2 miljoen

Verlaging van de arbeidskosten met gemiddeld 115.000 dollar door gebruik te maken van bestaande VMware- en Google Cloud-tools

-Benut van dedicated 100Gbps laterale connectiviteit en hoge beschikbaarheid, met 99,99% clusterbeschikbaarheid gegarandeerd door een service level agreement (SLA).


VMware Cloud Universal is een adaptief aankoop- en verbruiksprogramma dat is ontworpen om multi-cloud en digitale transformatiestrategieën mogelijk te maken. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close