Orange Business Services en Fortinet onthullen nieuwe SASE-oplossing

De twee bedrijven hebben de handen ineengeslagen om krachtige cloud-toegang te bieden voor gebruikers op kantoor of op afstand. Het doel is een van nature veilige dienst te leveren die een ongeëvenaarde gebruikerservaring biedt.

post-image-3
Orange Business Services en Fortinet bieden een innovatieve Secure Access Service Edge (SASE)-benadering door de veilige netwerktechnologieën van Fortinet in het hart van de Telco-Cloud-infrastructuur van Orange Business Services te positioneren. 
Dit optimaliseert de prestaties van de toegang tot toepassingen in de cloud voor alle gebruikers, ongeacht waar ze zijn aangesloten, terwijl de beveiliging wordt verbeterd door een geconvergeerde aanpak met het netwerk. 

Fortinet's innovatieve technologische integratie en automatisering onderscheidt deze oplossing van andere SASE dienstaanbiedingen in de markt. De belangrijkste voordelen voor de klanten zijn de realtime toegang tot de laatste versie van de dienst en een gegarandeerde ongeëvenaarde gebruikerservaring. 

De nieuwe ontwikkeling van de samenwerking tussen Orange en Fortinet, die een aanvulling vormt op de Flexible SD-WAN-oplossing op basis van Fortinet's veilige SD-WAN-oplossing, verbetert en versterkt de wendbaarheid van ondernemingen in hun streven naar grootschalige cloud-native transformatie. 

De dienst die wordt geleverd vanuit de Telco-cloudinfrastructuur van Orange, profiteert van de expertise en capaciteiten van Orange Cyberdefense op het gebied van cyberbeveiliging. 

 "Dit partnerschap is een voortzetting van de evolutie van ons cloud-gebaseerd netwerk. We integreren de veilige netwerktechnologieën van Fortinet in de Telco-cloud-infrastructuur van Orange en stellen onze klanten in staat om te evolueren naar cloud-native configuraties", aldus Anne-Marie Thiollet, executive vice president Global Solutions, Orange Business Services.  
 
Show More
Back to top button
Close
Close