ABBYY lanceert zijn nieuwe wereldwijde partnernetwerk.

Het nieuwe partnerprogramma van de specialist in intelligente documentverwerkingsoplossingen, ABBYYone, moet zijn partners in staat stellen de automatisering van intelligente processen te versnellen. Een marktcategorie waarvan IDC verwacht dat ze de komende jaren met gemiddeld 20,1% zal groeien en tegen 2025 42,4 miljard dollar zal bedragen.

post-image-3
ABBYY introduceert zijn nieuwe wereldwijde partnernetwerk om organisaties te helpen de stap te zetten naar de wereld van intelligente automatisering. Onder de naam "ABBYYOne" wil het programma het meest diverse ecosysteem van partners ter wereld in contact brengen met de oplossingen van ABBYY voor intelligente documentverwerking en procesintelligentie. 

Het nieuwe partnerprogramma omvat meer dan 1.000 zakelijke en technologische partners, met een focus op strategische afstemming met de partners die zich het meest inzetten voor wederzijds succes. 
Alle trainingen en certificeringen worden gratis aangeboden via ABBYY University. 

"ABBYY wordt door duizenden bedrijven gebruikt via onze partners", aldus Neil Murphy, vice president, Global Channel Chief bij ABBYY. 

"Met ons nieuwe kanaalprogramma, dat we ABBYYone noemen, willen we voortbouwen op het succes van ons bestaande ecosysteem door een uniforme wereldwijde partnerstrategie te creëren. We willen dat al onze partners hun bedrijf laten groeien door de uitdagingen van hun klanten op het gebied van intelligente automatisering op te lossen met behulp van onze vlaggenschipoplossingen ABBYY Vantage en Timeline, en we zijn vastbesloten om hen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen." 
 
Show More
Back to top button
Close
Close