Verkoop nieuwe Galaxy stijgt in België

De Samsung Galaxy S22 Ultra en Galaxy Tab S8 series zijn nu verkrijgbaar in België. Na een pre-order periode waarin de verkoop meer dan verdubbeld is!

post-image-3
De nieuwe Galaxy S22 Ultra en Galaxy Tab S8 series zijn nu verkrijgbaar in België. Na een succesvolle pre-orderperiode, waarin het aantal bestellingen voor de Galaxy S22-serie wereldwijd meer dan verdubbeld is ten opzichte van de Galaxy S21-serie, is de verkoop in de winkels en op de onlinesite van de Koreaanse fabrikant van start gegaan. 

"Het publiek is klaar voor de samensmelting van de Note met de S-serie", zegt Davy Moons, Mobile Marketing Manager bij Samsung België. 

De voorbestellingen voor de Galaxy S22-serie hebben records gebroken. In België werd de Galaxy S22-serie bijna 30% meer besteld dan zijn voorganger. Het aantal bestellingen wereldwijd is meer dan verdubbeld in vergelijking met de Galaxy S21-serie van vorig jaar. 
Het S22 Ultra-model is nu al goed voor meer dan 60% van de verkoop.

Hetzelfde geldt voor de nieuwe tablet van Samsung. De pre-orders zijn wereldwijd meer dan verdubbeld in vergelijking met de Galaxy Tab S7-serie. 

In vergelijking met zijn voorganger is de Tab S8-serie bijna 3 keer meer besteld. Dat blijkt ook uit de verkoopcijfers. De Galaxy Tab S8 Ultra is al goed voor ongeveer 50% van de verkoop.
 
Show More
Back to top button
Close
Close