Catherine Leaver wordt Chief People Officer van Colt Technology Services

Catherine Leaver, een doorgewinterde HR-specialist in de telecommunicatiesector, zal de strategie en de groei van het bedrijf ondersteunen.

post-image-3
Colt Technology Services heeft Catherine Leaver met onmiddellijke ingang benoemd tot haar nieuwe Chief People Officer.

Catherine Leaver is een ervaren leidinggevende in de telecomsector en komt naar Colt van de Telefónica Group, waar ze de afgelopen 16 jaar senior HR-functies heeft bekleed, waaronder HR Director en lid van het managementteam van Telefónica UK - O2. 

Catherine komt het managementteam van Colt versterken met een schat aan ervaring in het werken met internationale teams, het opbouwen van sterke teams, het leiden van verandering en het boeken van resultaten, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgt dat het welzijn van de organisatie een topprioriteit blijft. 

Catherine Leaver zal vanuit het hoofdkantoor van Colt in Londen rapporteren aan Keri Gilder, CEO van Colt, en nauw samenwerken met andere leden van het senior managementteam van het bedrijf. Zij zal ook voorzitter zijn van de Raad voor Inclusie en Diversiteit van Colt.

Catherine komt bij Colt op een kritiek moment voor het bedrijf en brengt een schat aan ervaring in de telecomsector mee, met name in het managen van de internationale HR-functie en het ondersteunen van strategische initiatieven."
De nieuwe Chief People Officer van Colt zei: "Ik ben onder de indruk van de klant- en mensgerichte aanpak van het bedrijf, vooral met betrekking tot diversiteit. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close