De winnaars van de SAP Partner Awards BeLux 2021

SAP heeft zijn awards voor uitmuntende prestaties uitgereikt aan zijn zakenpartners. Accenture, Delaware, Deloitte, Flexso, TheValueChain en V-Chain zijn de winnaars van de SAP Awards voor het jaar 2021.

post-image-3
Elk jaar beloont SAP de samenwerking met zijn partners met de SAP Partner Awards. De prijzen worden uitgereikt aan partners die in het afgelopen jaar uitstekende prestaties hebben geleverd.

Met meer dan 50 gecertificeerde partners op de Belgische en Luxemburgse markt wil SAP de best mogelijke service bieden aan bedrijven, of het nu gaat om KMO's of multinationals.

"De samenwerking met het SAP partnernetwerk is van cruciaal belang", benadrukt Stijn De Beuckelaer, Managing Director van SAP België en Luxemburg. 
"Belgische en Luxemburgse bedrijven zetten vol in op digitale transformatie en vertrouwen op onze partners om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren met SAP-oplossingen. Zelfs in deze moeilijke tijden heeft iedereen altijd kunnen vertrouwen op het SAP-ecosysteem en wij willen hen nu graag bedanken.

In totaal werden 7 SAP Partner Awards uitgereikt aan de volgende partners: 

            SAP System Integrator BeLux 2021 - Accenture

            SAP RISE Partner België2021 - Deloitte

            SAP Cloud Overperformance Partner 2021 - TheValueChain

            SAP BeLux Vernieuwingen Partner 2021 - Flexso

            SAP Net New Name Partner België 2021 - delaware

            SAP Business One Reseller 2021 - V-Chain

            SAP VAR (Value Added Reseller) Partner België 2021 - delaware


Met de SAP Partner Awards wil het bedrijf het belang onderstrepen dat het hecht aan een goede samenwerking met zijn partners en de resultaten die met hen worden bereikt.

 
Show More
Back to top button
Close
Close