Siewert & Kau gaat Digitus IT-oplossingen distribueren

Distributeur Siewert & Kau is een partnerschap aangegaan met het merk Digitus om het volledige gamma oplossingen voor serverruimten, netwerkinfrastructuur en kantooromgevingen op de markt te brengen.

post-image-3
De pandemie heeft één ding duidelijk gemaakt: internationale bevoorradingsketens zijn uiterst kwetsbaar. Dit komt momenteel tot uiting in het feit dat er een tekort is aan veel componenten, bijvoorbeeld chips voor de auto-industrie maar ook grafische kaarten en andere IT-componenten. Dit leidt tot grote vertragingen in de gehele keten. 

De oriëntatie van de Assmann Groep, gecombineerd met een uitgebreid productengamma, is goed nieuws voor de klanten van Siewert & Kau. Het Digitus-merkportfolio omvat niet alleen een breed scala aan kabels en adapters, maar ook een breed spectrum aan server- en netwerkinfrastructuurcomponenten.

"Wij leveren bijna alles wat nodig is voor het (thuis)netwerk en de ergonomische werkplek," legt Carmelo Frisina, verkoopdirecteur van Assmann Group, uit. 
"Dit omvat serverinfrastructuur, koelsystemen en noodstroomvoorzieningen. De nadruk ligt op netwerktechnologie. 

Een breed portfolio dat ook randapparatuur omvat zoals videoconferentie-apparatuur, werkstations met ergonomische bureaus, schermbevestigingen, stoelen, docking stations, opladers en papierversnipperaars. Om nog maar te zwijgen over video-oplossingen.

Door de beschikbaarheid van het brede assortiment producten te optimaliseren, is Siewert & Kau in staat ook in tijden van schaarste te leveren. In heel Europa, vooral in Duitsland en de Benelux. 

https://www.assmann.com/de/ueber-uns/2d-produkt-navigator

 
Show More
Back to top button
Close
Close