Unit4 benoemt Tom Ascroft tot Chief Information Security Officer

Het IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijke cloudoplossingen heeft de benoeming van Tom Ascroft als Chief Information Security Officer aangekondigd. Als wereldwijd hoofd cyberbeveiliging van Unit4 zal hij verantwoordelijk zijn voor het identificeren van opkomende beveiligingsrisico's en het ontwikkelen van strategieën om deze risico's te beperken.

post-image-3
Tom Ascroft is afkomstig van de Universiteit van Surrey, waar hij hoofd IT-beveiliging was. Hij transformeerde het cyberbeveiligingsaanbod met de IT-dienstenafdeling en verbeterde de resultaten van de UK National Student Survey. 

Voorheen was Tom Information Security Manager voor Avanti Communications en vervolgens Head of Information Security Consulting voor Legal & General PLC in het Verenigd Koninkrijk, waar hij zich richtte op informatiebeveiligingstoepassingen, cyberverzekering voor derden, penetratietesten en applicatietesten.  

Tegen deze achtergrond van investeringen in beveiligingscapaciteiten heeft IT-bedrijf Unit4 verklaard dat "zijn klanten er baat bij zullen hebben hun eigen interne IT-teams uit te breiden en de deskundigheid daarvan te vergroten en te benutten".  
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close