Crosscall smartphones gegarandeerd voor 5 jaar!

De Franse fabrikant van "all-terrain" mobiele toestellen heeft een totale garantie van 5 jaar op al zijn terminals aangekondigd. Dit is een primeur op de smartphonemarkt en gaat gepaard met de overbrenging van de productie naar Frankrijk.

post-image-3
Crosscall, de Franse fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerpen van mobiele toestellen die bestand zijn tegen de meest vijandige omgevingen, gaat nu vijf jaar garantie geven op zijn terminals, inclusief de batterij. 
De onderneming, die voornemens is haar produktie in de komende jaren naar Frankrijk over te brengen, versterkt aldus haar strategie die gebaseerd is op de duurzaamheid van haar produkten. 

Deze uitgebreide garantie van 3 tot 5 jaar zal nu worden toegepast op alle komende modellen, maar ook op de nieuwste CORE-M5- en ACTION-X5-reeks die eind dit jaar werd gelanceerd.

Het Franse merk Crosscall, opgericht in 2009, onderscheidt zich op de markt van de mobiele telefonie met een DNA dat de nadruk legt op de degelijkheid en duurzaamheid van zijn terminals.
De verlenging van de garantie tot 5 jaar getuigt van het vertrouwen van de onderneming in de betrouwbaarheid van haar producten op lange termijn.

De ervaring die in de loop van zijn 13-jarig bestaan is opgedaan, bewijst dat de terminals van het merk bestand zijn tegen de tand des tijds, zoals blijkt uit zijn iconische model, de TREKKER-M1 CORE, een smartphone die alle verwachtingen heeft getrotseerd met een retourpercentage na verkoop van 3,51%, veel lager dan de percentages van andere fabrikanten.

Om zijn expertise in de productie van duurzame mobiele telefoons te versterken, heeft het bedrijf eind 2020 een laboratorium voor crashtests geïntegreerd in zijn hoofdkantoor in Aix-en-Provence, de eerste fase van een industrieel project dat tot doel heeft de productie naar Frankrijk te verplaatsen. 

Het merk heeft zich er ook toe verbonden zijn reserveonderdelen gedurende 10 jaar beschikbaar te houden, terwijl zijn smartphones profiteren van een van de beste "repareerbaarheidsindexen" op de markt (8,8/10). 

Ter herinnering, Crosscal ontwerpt mobiele toestellen die aangepast zijn aan de vijandige en onvoorspelbare omgevingen waarmee sporters op het terrein te maken krijgen (water, regen, wind, vochtigheid, stof, schokken...); evenals een breed scala aan aangepaste accessoires. 

Met meer dan 2,5 miljoen verkochte toestellen via zo'n 20.000 verkooppunten blijft het in Aix-en-Provence gevestigde bedrijf evolueren door een uitbreiding van het gamma van zijn mobiele telefoons, die nu erkend zijn voor hun bestendigheid tegen elke test.
 
Show More
Back to top button
Close
Close