Acronis breidt partnerprogramma uit

Het bedrijf voor cyberbeveiligingsoplossingen heeft de beschikbaarheid aangekondigd van nieuwe ondersteunings- en financiële voordelen voor zakelijke partners.

post-image-3
De specialist in oplossingen voor cyberbeveiliging heeft enkele nieuwe functies aangekondigd voor zijn CyberFit-partnerprogramma. In de actualisering wordt meer nadruk gelegd op de ondersteuning van de ontwikkeling van partners, met name op het gebied van clouddiensten. 

Het is ook bedoeld om hun zichtbaarheid in marketing en sociale media te verbeteren met geautomatiseerde inhoud, evenals professionele en concurrerende financiële ondersteuning als ze willen migreren naar Acronis.

Het bedrijf wijst erop dat zijn cloud-ecosysteem sinds 2018 meer dan verdubbeld is, waarbij 2021 het grootste jaar in zijn geschiedenis wordt. 
Vandaag gebruiken meer dan 750.000 bedrijven Acronis Cyber Protect, terwijl het bedrijf er onlangs in slaagde niet minder dan 250 miljoen dollar op te halen in een financieringsronde van CVC Capital Partners VII. 

Acronis heeft ook jaarlijkse updates van zijn partnerprogramma doorgevoerd op basis van directe feedback van partners, waardoor partners meer geld zouden moeten kunnen verdienen.

De nieuwe toevoegingen aan het uitgebreide partnerprogramma richten zich op serviceprovider- en clouddienstdistributiepartners, zonder inkomstendrempel voor serviceproviders, met duidelijke programmavereisten en een speciale partneraccountmanager.
Zij hebben ook betrekking op gezamenlijke bedrijfsplanning, met bedrijfsplannen die beschikbaar zijn op het partnerportaal, financiële voordelen voor Gold- en Platinum-partners en gezamenlijke verkoop- en marketingactiviteiten.
De programma-update omvat ook een meer concurrerende migratie, met financiële en zakelijke diensten ondersteuning voor partners die klaar zijn om te migreren naar Acronis.
En ook een uniek "#TeamUp"-programma dat partnerschappen met sportteams en unieke sportvoordelen biedt.
Het omvat ook tools voor verkoop-/marketingautomatisering met gestandaardiseerde inhoud, alsook e-mail- en sociale-mediacampagnes die via het partnerprogramma kunnen worden geautomatiseerd.

"Deze nieuwe updates stellen ons in staat om met en voor onze partners voorop te blijven lopen in de cyberbeveiligingsindustrie. We bieden de best mogelijke voordelen en tools om onze partners te helpen groeien en de operationele kosten te verlagen, wat ons in de voorhoede van innovatie plaatst en de sector helpt bloeien", zegt Alex Ruslyakov, Channel Manager van Acronis.

Acronis werd in 2003 in Singapore opgericht en vestigde in 2008 zijn hoofdkantoor in Zwitserland. Het bedrijf heeft meer dan 1.700 werknemers op 34 locaties in 19 landen. 
De Acronis Cyber Protect-oplossing wordt momenteel door meer dan 20.000 dienstverleners gebruikt om meer dan 750.000 bedrijven te beveiligen.
 
Show More
Back to top button
Close
Close