Dynabook breidt zijn assortiment laptops uit

De computerfabrikant heeft besloten de krachtigere AMD RyzenTM-processoren in zijn computers te integreren. Het bedrijf breidt hiermee zijn assortiment professionele laptops voor kleine budgetten uit.

post-image-3
Dynabook Europe heeft de uitbreiding van zijn 15-inch Satellite Pro C50-gamma aangekondigd met modellen die nu zijn uitgerust met AMD RyzenTM 5- en 7-serie processoren met RadeonTM Graphics. 

De Satellite Pro C50D-B is ontworpen om gebruikers te voorzien van alle productiviteitstools die ze nodig hebben, en levert uitzonderlijke prestaties tegen een betaalbare prijs.
De Satellite Pro C50D-B is uitgerust met alle technologie die nodig is voor professioneel gebruik, waaronder krachtige AMD RyzenTM 5 5600U- en RyzenTM 7 5800U-processoren (met maximaal 32 GB DDR4-geheugen in twee configureerbare slots) en SSD-opslagopties tot 512 GB. 

De 19,7 mm dikke behuizing is licht (1,9 kg) en ontworpen om gemakkelijk te worden meegenomen op kantoor, thuis of onderweg.
Het toestel heeft een maximale batterijduur van 10,8 uur.

"Bij Dynabook streven we er voortdurend naar onze klanten de best mogelijke keuze en toegevoegde waarde te bieden. Met de introductie van de Satellite Pro C50D-B met AMD-processoren geven wij alle bedrijven, ongeacht hun IT-budget, toegang tot betrouwbare en veelzijdige technologie," aldus Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH.

De Satellite Pro C50D-B biedt connectiviteit via een USB Type-C-poort die oplaad-, tethering- en weergavefuncties biedt, terwijl een full-size HDMI-poort, 2 x USB Type-A 3.1 en een MicroSD-kaartlezer zorgen voor extra beeldscherm- en accessoireaansluitingen.
Daarnaast bieden 802.11 AC WiFi en Bluetooth 5.0 snelle verbindings- en downloadsnelheden, terwijl een Gigabit-LAN-poort snelle toegang biedt tot netwerkbronnen op kantoor. 

Natuurlijk is het apparaat perfect uitgerust voor telewerken met zijn HD-webcam, stereoluidsprekers en ingebouwde Cortana-microfoon (voor audio- of videogesprekken van hoge kwaliteit).
Het biedt ook alle essentiële beschermingstools om de veiligheid van werknemers en bedrijfsgegevens te garanderen (inclusief Trusted Platform Module 2.0 encryptie firmware technologie).

De Satellite Pro C50D-B zal vanaf februari 2022 verkrijgbaar zijn.

Meer informatie https://be.dynabook.com/fr/laptops/satellite-pro/
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close