Datacenter United trekt Bart Stevens en Albert Van Zeebroeck aan

Het jaar 2022 kent een vliegende start voor de Belgische datacenterdienstverlener met de komst van twee zwaargewichten uit de sector: Bart Stevens en Albert Van Zeebroeck. Het is de bedoeling de groei en de professionalisering van het bedrijf voort te zetten.

post-image-3
De Antwerpse datacenterdienstverlener heeft de aanwerving aangekondigd van twee zwaargewichten uit de Belgische IT-sector: Bart Stevens en Albert Van Zeebroeck. 

Eerstgenoemde is afkomstig van Digital Realty, het vroegere Interxion, en zal verantwoordelijk zijn voor het vaststellen van de technische en structurele richtsnoeren van de Datacenter United-groep. 
Deze laatste verlaat LCL Data Centers om zich volledig te concentreren op de commerciële ontwikkeling van Datacenter United en zijn partnernetwerk. 

"Een solide structuur begint met goed opgeleide mensen die hun werk met vertrouwen doen. Daarom besteed ik veel aandacht aan opleiding, coaching en direct contact met de werknemers. Alleen op die manier kunnen we snel vooruitgang boeken op het gebied van kwaliteit, techniek en structuur", aldus Bart Stevens.

"Datacenter United heeft enorme groeiambities. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen: om de commerciële aspecten en de uitbouw van het partnernetwerk, de telecomspelers en de opportuniteiten in het buitenland te kunnen behartigen", aldus Albert Van Zeebroeck.

Deze twee nieuwe bedrijfsleiders zijn niet de enigen die de groeiambitie van Datacenter United ondersteunen. De huidige werknemers dragen hier ook aan bij. Jo van den Langenbergh en Brodie Jones ontvingen onlangs het ATS-certificaat (Accredited Tier Specialist) van het Uptime Institute, dat garant staat voor hoogwaardig datacenterbeheer.

Voor Friso Haringsma, Managing Director van Datacenter United, is het vanzelfsprekend dat "de groeistrategie die voor het bedrijf is gedefinieerd, het aantrekken van nieuwe medewerkers en het versterken van de kwalificaties van ons bestaande personeel omvat". 

Het bedrijf verklaarde ook dat "een aantal nieuwe aankondigingen zijn gepland voor de komende weken.
 
Show More
Back to top button
Close
Close