Eric Toussaint aan het hoofd van de afdeling Marketing & Communicatie van Atos BeLux

Het bedrijf voor digitale diensten benoemt Eric Toussaint tot hoofd van zijn marketing- en communicatieteam. Het doel is de zichtbaarheid te vergroten van de diensten en activiteiten van Atos Belux op gebieden als cyberbeveiliging, de cloud en het koolstofvrij maken van de economie.

post-image-3
Eric Toussaint is sinds december jongstleden verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communications Belux bij Atos. 
Voorheen was deze activiteit geconcentreerd in de Benelux, maar de onderneming heeft besloten een meer specifieke regionale strategie te gaan volgen in Nederland en de Belux. 
Eric Toussaint zal verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de bekendheid van de vele diensten en oplossingen die Atos in Nederland biedt.
 
De marketingspecialist begon zijn carrière in 2008 bij een kmo die actief was in de IT-sector. Daarna werkte hij 8 jaar in het domein van digitale marketing in verschillende sectoren, waarvan 4 jaar bij Immoweb. Vier jaar geleden keerde hij terug naar de IT en trad in dienst bij Arrow, waar hij verantwoordelijk was voor resellermarketing en de fijne kneepjes van het IT-ecosysteem leerde. 

"Atos is een referentie in de IT-sector in Europa en is een van de marktleiders op het gebied van digitale transformatie en cyberbeveiliging. De onderneming is zeer ambitieus en toekomstgericht, met name op gebieden als decarbonisatie. Mijn hoofddoel zal zijn de algemene bekendheid van het bedrijf en zijn diensten, die nog onbekend zijn, te vergroten. Te weinig mensen weten dat het een cyberbeveiligingsspecialist is," zegt Eric Toussaint, die ernaar streeft de toekomstvisie van het bedrijf aan zoveel mogelijk mensen over te brengen.

 
Show More
Back to top button
Close
Close