Remco den Heijer neemt de leiding van SAS Benelux over

Het IT-bedrijf heeft Remco den Heijer benoemd tot Managing Director Benelux. Zijn doelstelling zal zijn om de groei en expansie van SAS op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt voort te zetten.

post-image-3
IT-bedrijf SAS heeft Remco den Heijer benoemd tot Managing Director voor de Benelux, als opvolger van Heere Blokhuis. 
In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de voortdurende groei en expansie van SAS in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg, waarbij hij rechtstreeks rapporteert aan Bert Boers, Senior Vice President.

Sinds 2004 heeft Remco Den Heijer verschillende managementfuncties bekleed bij SAS, waaronder in Singapore waar hij de afgelopen vijf jaar heeft gewerkt. Zijn meest recente functie was die van Vice President voor ASEAN (Zuidoost-Azië), waar hij een belangrijke rol speelde bij de sterke prestaties van het bedrijf. 
 
"We zullen een cloud-first aanpak implementeren voor onze partners en klanten.  Zelfs vóór de pandemie was analytics een absolute noodzaak geworden voor bedrijven om hun veerkracht en concurrentievoordeel te vergroten. Deze behoefte is alleen maar toegenomen. Wij zien enorme kansen voor alle bedrijven die aan een digitale transformatie beginnen. Of het nu gaat om fraudebestrijding, het optimaliseren van klantinteracties, het verbeteren van risicobeheer en compliance, of het leveren van betere zorg, de mogelijkheden zijn enorm en eindeloos," aldus Remco den Heijer.
 
Show More
Back to top button
Close
Close