Copaco biedt aankoop en beheer van SSL webcertificaten aan

De IT-distributeur is een partnerschap aangegaan met de specialist in websitebeveiligingsoplossingen voor de distributie van het SSL Store-portfolio in de Benelux. De overschakeling van HTTP naar HTTPS heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de vraag naar SSL-certificaten.

post-image-3
Veel IT-wederverkopers worstelen met het beheer van SSL-beveiligingscertificaten. Om dit probleem te verhelpen, kunnen Copaco Cloud-partners deze webcertificaten nu eenvoudig aanschaffen en beheren.

Concreet beveiligt een SSL-certificaat de uitwisseling van gegevens tussen een website en de bezoekers van de site. Het zorgt ervoor dat deze belangrijke gegevens niet kunnen worden onderschept. SSL-certificaten zijn een must voor de beveiliging van webpagina's. Het geeft websitebezoekers vertrouwen in de eigenaar van de website. Bovendien zijn SSL-certificaten essentieel voor de zichtbaarheid via Google rankings.

"We zijn verheugd om met Copaco samen te werken om de uitgifte en het beheer van SSL-certificaten voor hun partners te vereenvoudigen. Tot nu toe was er geen oplossing voor het beheer van SSL-certificaten in Copaco Cloud. Wij hebben onze technologie en workflows geïntegreerd om een beproefd, schaalbaar systeem te bieden voor de uitgifte van SSL-certificaten. Wij zijn er trots op samen te werken met Copaco om deze nieuwe integratie te lanceren die het beheer van SSL-certificaten zal stroomlijnen voor alle soorten IT-aanbieders," aldus Kyle Grueninger, VP Channel bij SSL Store.

"Het beveiligen van websites is van cruciaal belang. Met deze samenwerking voegen wij een belangrijke beveiligingsoplossing toe aan ons portfolio en voldoen wij aan de wens om een one-stop-shop te zijn voor onze partners. Met het brede portfolio van verschillende merken zoals DigiCert en Sectigo, en de gebruiksvriendelijke beheerportal, zorgen we er samen voor dat IT-partners eenvoudig certificaten kunnen aanschaffen en beheren", aldus Bart Keijzers, directeur data management & security bij Copaco.

SSL Store is een toonaangevende wereldwijde distributeur van SSL-certificaten en websitebeveiligingsoplossingen. 
Het bedrijf werkt samen met meer dan 15.000 IT-dienstverleners en webhosts om beveiligingsoplossingen te distribueren die bedrijven beschermen tegen cyberdreigingen. 
Het bedrijf, dat ongeveer 400 werknemers telt, biedt computers, printers, netwerken, gegevensopslag, mobiele telefoons, software, industriële en consumentenelektronica, en beveiligings- en domoticaoplossingen. Het biedt ook een breed portfolio van diensten op het gebied van servers, opslag, mobiliteit, logistiek beheer en clouddiensten. 
Show More
Back to top button
Close
Close