Nutanix door Gartner uitgeroepen tot 'leider' in hypergeconvergeerde infrastructuur

De specialist in private, hybride en multi-cloud computing is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot de "hyper-converged infrastructure" kampioen in het Magic Quadrant 2021. Dit is een erkenning van de volledigheid van de visie van het bedrijf op HCI-oplossingen.

post-image-3
Het Gartner-rapport heeft Nutanix voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leider in hypergeconvergeerde infrastructuur. Deze hernieuwde erkenning is te danken aan zijn uitgebreide softwaremogelijkheden in HCI en zijn klantenondersteuning, die een gemiddelde Net Promoter Score (NPS) van 90 behaalde.

"Bedrijven kiezen steeds vaker voor hybride multi-cloud strategieën. Wij zorgen ervoor dat onze HCI-oplossingen onze klanten tegemoet komen waar zij zich bevinden in hun reis naar de cloud", aldus Rajiv Mirani, Chief Technology Officer van Nutanix. 

"Nutanix had een veel hoger niveau van volwassenheid dan elke andere HCI-speler. We waren echt onder de indruk van Nutanix en hoe snel we een compacte omgeving konden bouwen zonder performancex te verliezen. Dit was voor ons de doorslaggevende factor, want als we besloten over te stappen op een alles-in-één systeem, moest het krachtig en veerkrachtig zijn. De oplossing moest storingen van knooppunten kunnen overleven, maar ook netwerkstoringen en -problemen kunnen blokkeren. Nutanix Cloud Platform was het enige platform dat aan al onze eisen voldeed," aldus Dan Lewis, Associate Director of Operations and Infrastructure Services aan de USC Marshall School of Business. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close