Nieuwe Channel Summit Europa aangekondigd voor Q1 2022

Voor 9 maart 2022 is een nieuwe vakbeurs voor de consumententechnologie en de IT-industrie aangekondigd. Een speciale ontmoetingsplaats voor merken en channelpartners van de belangrijkste retailers en distributeurs in de regio.

post-image-3
Channel Summit EMEA is een nieuwe ontmoetingsplaats voor merken en leveranciers van kanaaltechnologie van de belangrijkste retailers en distributeurs in de regio.

Het evenement vindt plaats van 9 tot 11 maart 2022 in het Fairmont Hotel in Monaco en zal plaats bieden aan 300 channel executives uit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Er zullen meer dan 100 exposanten aanwezig zijn die een breed scala van productcategorieën vertegenwoordigen, van consumentenaudio tot computerrandapparatuur. 

"Ik ben verheugd Channel Summit te lanceren om de EMEA-technologiegemeenschap opnieuw samen te brengen om face-to-face zaken te doen", zegt Farouk Hemraj, medeoprichter van ChannelHub en organisator van het ChannelSummit EMEA-evenement. 

De Channel Summit EMEA zal worden gehouden in een hybride formaat met een digitale show die zal worden gehouden vóór het belangrijkste fysieke evenement. 
De online show omvat presentatiesessies met inhoudspartners en de reeks "Pitch your Product" met productpresentaties van exposanten. 

Het driedaagse evenement zal bestaan uit vooraf geplande persoonlijke ontmoetingen tussen exposanten en afgevaardigden, netwerkfuncties en een reeks workshops. 
Channel Summit EMEA wordt aangekondigd als het eerste live-evenement dat wordt gehost door ChannelHub, een 360-graden digitaal dienstenplatform dat technologiemerken en channelpartners in staat stelt partnerschappen aan te gaan en de time-to-market te versnellen. 

Senior executives uit meer dan 30 landen hebben hun deelname bevestigd en hebben onlangs deelgenomen aan een door ChannelHub georganiseerd onderzoek. "Uit de eerste resultaten blijkt dat er veel vraag is naar een breed scala aan producten, waarbij smart home-, gaming- en smart technology-producten de drie meest gevraagde categorieën zijn. 
Meer informatie is beschikbaar op www.channelhub.net
 
Show More
Back to top button
Close
Close