Samsung Care+ beschermingsplan komt naar België

Samsung en bolttech bieden een nieuwe verzekeringsdekking voor smartphones, tablets en draagbare toestellen tegen onopzettelijke fysieke schade en schade door vloeistoffen.

post-image-3
De Koreaanse IT-gigant en technologieverzekeraar bolttech hebben besloten hun samenwerking op het gebied van apparatuurbescherming uit te breiden tot nog eens zes Europese landen, waaronder België.

Het Samsung Care+ aanbod in Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken bouwt voort op soortgelijke overeenkomsten in zeven Aziatische landen. 

Belgische consumenten kunnen nu gebruik maken van de diensten die zijn ingebouwd in het Samsung Care+ programma, dat tot doel heeft consumenten tot twee jaar lang te beschermen tegen onopzettelijke fysieke schade en schade door vloeistoffen aan hun smartphones, tablets en mobiele toestellen. 

De beschermingsplannen voor apparaten bieden ook wereldwijde dekking om ook buitenshuis bescherming te bieden. En ook andere voordelen, waaronder een optie voor diefstaldekking.

"Wat er ook gebeurt met de toestellen van onze klanten, Samsung Care+ biedt klanten uitgebreide bescherming tegen onopzettelijke schade", aldus Willem Visser, VP Mobile, Samsung Benelux. 



 
Show More
Back to top button
Close
Close