Arrow Electronics breidt samenwerking met Commvault uit

De technologieleverancier heeft de integratie aangekondigd van Metallic DMaaS backup- en recovery-oplossingen in ArrowSphere, het cloud-gebaseerde datamanagement-as-a-service platform van Arrow. De verhuizing is bedoeld om de beschikbaarheid van diensten voor klanten wereldwijd te garanderen.

post-image-3
De specialist in intelligente datadiensten in de cloud lanceert een reeks flexibele oplossingen die zijn ontworpen om geavanceerde gegevensbescherming te bieden met de eenvoud van SaaS. 
Metallic biedt schaalbare back-up en herstel van gegevens die zijn opgeslagen in lokale, cloud- en hybride omgevingen, met ondersteuning voor een breed scala aan productiviteitsoplossingen. 

Dit omvat Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365, Salesforce, VM's, containers, databases en bestands- en objectgegevens, alsook laptops en desktops. 
Daarnaast helpt Metallic klanten ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de privacywetgeving, waaronder de GDPR. 
 
"Arrow heeft uitgebreide kennis van Microsoft- en Commvault-oplossingen, en de toevoeging van deze krachtige back-upoplossingen aan ArrowSphere zal de overstap van klanten naar de cloud helpen versnellen", zegt Kristin Russell, wereldwijd president van Arrow's Enterprise IT Solutions business. 

Metallic voegt zich bij een groeiende lijst van producten die beschikbaar zijn via het cloudgebaseerde managementplatform van Arrow, dat kanaalpartners toegang biedt tot gestroomlijnde offertes en bestellingen, geautomatiseerde aankoop en volledige factureringsintegratie. 
 
Commvault heeft Metallic opgericht met als doel grootschalige SaaS-diensten aan te bieden die de kosten voor beheer en infrastructuur verlagen en gebruikers en channelpartners tegelijkertijd in staat stellen hun bedrijf te schalen. 
De marktplaats omvat alle grote hyperscale providers, evenals publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS-, HaaS- en cloud software-aanbiedingen. 

Het platform biedt end-to-end beheer met functies zoals geautomatiseerde provisioning, volledige factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close