Dell Technologies beveiligt de marktplaats van Amazon

De twee IT-bedrijven hebben een nieuwe "hosted vault" in de publieke cloud aangekondigd om bedrijfsgegevens te beschermen tegen ransomware-aanvallen.

post-image-3
Dell Technologies en Amazon Web Services lanceren de oplossing "Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery" op de AWS Marketplace. Een soort kluis in de publieke cloud, ontworpen om gegevens die het doelwit zijn van een ransomware-aanval te beveiligen, te isoleren en te herstellen.

De oplossing is gebaseerd op een door Del ontworpen air gap om gegevens te isoleren in geval van een cyberaanval.
Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS-technologie bevat meerdere beschermingslagen, zodat gebruikers hun systemen snel kunnen herstellen na een cyberaanval. 
In tegenstelling tot standaardback-upoplossingen sluit dit luchtgat de toegang tot beheerinterfaces af, waardoor multifactorauthenticatie en afzonderlijke beveiligingsreferenties nodig zijn.
 
"Door samen te werken met AWS bieden we onze klanten een cyberhersteloplossing die kritieke gegevens die het doelwit zijn van een aanval, isoleert via een vault. Op deze manier helpen wij bedrijven risico's te verminderen en hun gegevens op betrouwbare wijze te beschermen na een cyberaanval", aldus David Noy, vice president data protection product management bij Dell Technologies.

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS is per direct beschikbaar en wordt omschreven als "de nieuwste oplossing voor gegevensbescherming van Dell Technologies die beschikbaar is in de AWS Marketplace. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close