Recordresultaten voor Dell Technologies

Het IT-bedrijf boekte voor zijn derde fiscale kwartaal een omzet van 28,4 miljard dollar, d.w.z. een stijging van de resultaten met 21%. Groei gedreven door de digitale transformatie van organisaties sinds het begin van de gezondheidscrisis.

post-image-3
Dell Technologies kondigde zijn beste derde kwartaal ooit aan, met een historische omzet van 28,4 miljard dollar en een winst van 4,87 dollar.

De winststijging van 21% was te danken aan groei in alle bedrijfsonderdelen van de onderneming, alsook aan sterke prestaties in pc's, servers en opslag voor ondernemingen. 
Het derde kwartaal was een recordkwartaal met bedrijfsinkomsten van 1,3 miljard dollar, een stijging van 19 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, en niet-GAAP bedrijfsinkomsten van 2,9 miljard dollar, een stijging van 5 procent.

De nettokasstroom uit bedrijfsactiviteiten bedroeg 3,3 miljard dollar. De verwaterde winst per aandeel bedroeg $ 4,87, een stijging van 351%, en de niet-GAAP verwaterde winst per aandeel bedroeg $ 2,37, een stijging van 17%.
 
"Wij blijven sterke resultaten leveren, met meer dan 13 miljard dollar aan kasstroom uit operaties op jaarbasis", aldus Tom Sweet, chief financial officer van Dell Technologies. 

De activiteiten van het IT-bedrijf zijn aanzienlijk gestimuleerd door de digitale evolutie na de gezondheidscrisis met de drang naar telewerken en de digitale transformatie van organisaties.
 
Show More
Back to top button
Close
Close