Kappa Data neemt Franse distributeur Exer over

De distributeur van netwerk- en beveiligingsoplossingen heeft de overname aangekondigd van zijn tegenhanger Exer om tegemoet te komen aan zijn ambities om uit te breiden op de Franse markt. De onderneming heeft ook haar managementteam versterkt.

post-image-3
Kappa Data, de Benelux value-added distributeur gespecialiseerd in netwerk-, beveiligings- en IoT-oplossingen, heeft de overname aangekondigd van de Franse distributeur Exer. Het bedrijf, dat 30 mensen in dienst heeft, heeft een omzet van 30 miljoen euro dankzij een portefeuille van sterke merken zoals Extreme Networks, Stormshield en F- Secure.

Na de overname zal Exer onder zijn eigen merknaam binnen de Kappa Data-groep blijven opereren. Het bedrijf kondigde aan dat Michel Grunspan, CEO van Exer, aandeelhouder en lid van de raad van bestuur van de Kappa Data Group zal worden.

"Wij hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in de Benelux en Polen gerealiseerd. Deze overname geeft ons een sterke positie op de Franse markt. De groep mikt op termijn op een omzet van 100 miljoen euro," aldus Chris Willems, Managing Partner van Kappa Data.
Show More
Back to top button
Close
Close