ArrowSphere uitgeroepen tot 'strong performer' door Forrester

Het onderzoeksbureau omschrijft het cloudbeheerplatform van Arrow Electronics als een "sterke performer". Volgens het Forrester-rapport is het het meest geschikt voor channelpartners die hun cloudbusiness willen laten groeien.

post-image-3
Technologieleverancier Arrow Electronics heeft aangekondigd dat zijn ArrowSphere cloudmarktplaats- en managementplatform door Forrester is uitgeroepen tot een "strong performer". 
De oplossing behoorde tot een selecte groep van bedrijven die waren uitgenodigd om deel te nemen aan de evaluatie van de New Wave.
 
Forrester gebruikte 10 criteria om het productaanbod, de strategie en de marktaanwezigheid van de deelnemende verkopers te evalueren. ArrowSphere werd bekroond voor zijn operationeel beheer, leveranciersbeheer, digitale dienstencatalogus en prijs- en vergoedingsstructuur. 

"ArrowSphere is het meest geschikt voor Tier 2 channel partners die hun cloud business willen laten groeien", aldus het rapport. 
Het stelt ook dat "managed service providers en value-added resellers ArrowSphere kunnen gebruiken om hun cloudinkomsten te verhogen door de manier waarop ze clouddiensten verkopen te vereenvoudigen. 

"ArrowSphere is een van de meest uitgebreide platforms voor de verkoop van XaaS-producten", zegt Kristin Russell, president van Arrow's global enterprise IT solutions business. 
Show More
Back to top button
Close
Close