5 stappen om uw bedrijf te ontwikkelen als een Managed Service Provider

Bedrijven nemen niet langer genoegen met de eenvoudige integratie van een oplossing. Zij willen hun IT nu toevertrouwen aan een vertrouwde partner die hen door het proces kan loodsen. Een analyse gedeeld door Arrow en VMware ...

post-image-3
Nog niet zo lang geleden vertrouwden de meeste bedrijven op een intern IT-team om systemen te onderhouden en problemen op te lossen. Hoewel deze IT-teams nog steeds bestaan, is het gewoon onmogelijk geworden om de digitale eisen, trends en verwachtingen van de klant bij te houden.

Dat is waar een managed service provider (MSP) om de hoek komt kijken. Bedrijven zijn niet langer op zoek naar iemand die alleen maar een oplossing integreert. Zij willen hun IT toevertrouwen aan een vertrouwde partner die hen door het proces heen kan blijven loodsen.

Distributeur van IT-oplossingen Arrow en IT-gigant VMware hebben een 5-stappengids samengesteld waarin wordt uitgelegd waarom bedrijven een MSP moeten worden en welke voordelen een dergelijke status voor hun klanten heeft.
De gids kan worden gedownload via deze link: https://images.eugo.arrow.com/Web/ElqArrowEMEA/%7B3e6a375a-98d1-467b-a8c4-9adfd7412eb5%7D_Arrow_5_tips_MSP.pdf?utm_source=eloqua&utm_medium=email&utm_campaign=vmwa
Show More
Back to top button
Close
Close