Axians sluit zich aan bij Colt's Partner Hub ecosysteem

Colt Technology Services is een partnerschap aangegaan met de SD-WAN-specialist. Doel van het partnerschap is de technologische poot van Colt te versterken en de bedrijfsontwikkeling in Europa te vergroten.

post-image-3
Colt Technology Services heeft aangekondigd dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met SD-WAN en next generation network specialist Axians. 
Dankzij het partnerschap kan Axians zich aansluiten bij het Partner Hub-ecosysteem van Colt en bedrijven toonaangevende SD-WAN-oplossingen bieden rond één besturingsmodel.

Als gevolg van de nieuwe samenwerking zal Axians nu de SD WAN-laag ontwerpen, leveren en uitbesteden, terwijl Colt de netwerkconnectiviteitsdeellaag zal ontwerpen, leveren en uitbesteden. 

Het aanbod van professionele diensten zal ook worden afgestemd om een eengemaakte klantenervaring te bieden. Het zal een gezamenlijk team van oplossingsarchitecten omvatten, één projectleveringsplan en een geharmoniseerd proces voor dienstenbeheer.

"Deze nieuwe samenwerking met Axians bouwt voort op een goed ontwikkeld partnerecosysteem. Dit zal ons in staat stellen om ons SD WAN-aanbod voor ondernemingen uit te breiden, terwijl ook de mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling in Europa toenemen", aldus Mark Hollman, VP Partner Development and Success bij Colt.

"Dit nieuwe partnerschap is bedoeld om de uitdagingen te identificeren en aan te pakken waarmee veel van Europa's grootste ondernemingen worden geconfronteerd bij het bouwen van wendbare netwerken om hun digitale strategie te ondersteunen," aldus Russell Crampin, Managing Director bij Axians.
 
Show More
Back to top button
Close
Close