Everis zet haar activiteiten voort onder de vlag van NTT DATA

Het IT-dienstenbedrijf Everis, dat zeven jaar geleden door de IT-gigant werd gekocht, zal nu zijn activiteiten voortzetten onder de merknaam NTT DATA. 

post-image-3
Sinds NTT DATA in 2014 Everis overnam, werken de twee spelers samen om hun respectieve activiteiten te ontwikkelen in de 17 landen waar het IT-bedrijf actief is. 
Vandaag verandert Everis zijn naam in NTT DATA. 
Het Japanse bedrijf, dat al zeven jaar eigenaar is van Everis, is het zesde grootste IT-dienstenbedrijf ter wereld (volgens Gartner), met een aanwezigheid in meer dan 50 landen, bijna 140.000 werknemers en een omzet van 22 miljard dollar.

De rebranding maakt deel uit van de strategie van het IT-bedrijf om wereldwijd te groeien en de waarde van de hele groep te vergroten. 
Het doel is de organisatie te versterken met een gemeenschappelijke identiteit.

"Deze rebranding positioneert ons als een wereldwijd bedrijf, terwijl we onze klanten lokale en persoonlijke ondersteuning blijven bieden. Het is een kans voor NTT DATA om het verschil te blijven maken door middel van technologie en om onze medewerkers wereldwijd het beste carrièrepad te bieden," aldus Fritz Hoderlein, CEO van NTT DATA Europe & Latam.
 
Show More
Back to top button
Close
Close